Dinsdag 9 maart Edelsteendag/Verkoopdag op afspraak bij Oberon Crystal Energy
Tussen 10:00 uur en 17:00 uur ben je, op afspraak, welkom op de Duikersloot.

Dus.......wil je graag neuzen tussen de Edelstenen?
Heb je iets nodig van voedingssupplementen?
Ben je helemaal door je voorraad Salie of Aqua Sacral heen?
Heb je geurfrequenties van de Groene Linde of van GAIA nodig?Wil je een mooi sieraad voor jezelf of iemand cadeau doen?

Maak dan een afspraak op info@oberon-new-age.com , of app mij even op 0610379322. Mocht je mij bellen spreek dan alsjeblieft even in als ik niet opneem. 

Pin aanwezig.

 

 

Edelsteendag op afspraak, bij Oberon Crystal Energy.

info@oberon-new-age.com , Telefoon: 0610379322, Pin aanwezig.


Data volgende edelsteendagen in 2021 op afspraak:
Dinsdag 9 maart
Woensdag 17 maart
Woensdag 24 maart
Donderdag 1 april
Woensdag 7 april
Dinsdag 13 april
Dinsdag 20 april
Woensdag 28 april
Dinsdag 4 mei

 

Was je altijd gewend om in de winkel van Oberon, in de Stationsstraat, je voedingssupplementen te kopen?
Dat kan nu nog bij Oberon Crystal Energy en nog steeds met 10 % korting. Ik heb de gangbare supplementen meestal op voorraad. Het overige kan ik voor je bestellen.
Je kunt mij een mail sturen: info@oberon-new-age.com Pin aanwezig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor; verkoop en advies: 
- EDELSTENEN
- SIERADEN
- ETHERISCHE OLIËN
- DE GAIA LIJN 
- DE GROENE LINDE 
- REMEDIES VAN DE GROENE LINDE
- BACHREMEDIES 
- KLANKSCHALEN
- SALIE
- AQUA SACRAL

 

 

Geboortehoroscoop
 
Aan de hand van je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd maak ik een geboortehoroscoop van je waarin, naast de psychologische astrologie, ook veel nadruk gelegd wordt op de spirituele punten. Levensdoel, intuïtieve wijsheid etc.
 
Kosten van een geboortehoroscoop zijn: € 130. Je krijgt de horoscoop geheel uitgewerkt in een map mee. De duiding zal ongeveer 2 uur in beslag nemen. 
Wat ik nodig heb zijn je: 
Geboortedatum
Geboorteplaats
Exacte geboortetijd
 
Voor kinderen maak ik ook een geboortehoroscoop waar ik vooral uit ga van de behoeften van het kind. Wat heeft een kind nodig om zich goed neer te kunnen zetten in de wereld en wat maakt een kind gelukkig?

Nadat ik jouw geboortehoroscoop heb gemaakt is het leuk om een Solaar te laten maken.
 
Solaar (jaarhoroscoop)
 
Een keer per jaar komt de Zon aan de hemel weer op de plek terug die hij in je geboortehoroscoop inneemt. Voor dat moment kun je een Solaar maken. Deze horoscoop vertelt veel over de tendensen van het komende jaar, tot de volgende Solaar begint.
Wat is onder andere dit jaar de rode draad in je leven, waar kun je je profileren? Waar vinden emotionele veranderingen plaats?
 
De Solaar loopt dus van verjaardag tot verjaardag. Leuk om jezelf cadeau te doen of om een ander cadeau te geven voor zijn of haar verjaardag. Je krijgt de Solaar uitgewerkt in een map mee, nadat ik je een duiding heb gegeven van ongeveer een uur.
 
Kosten van een Solaar zijn: € 64.
 
Wat ik nodig heb zijn je:
 
Geboortedatum
Geboorteplaats
Exacte geboortetijd
Je huidige woonplaats.
 
De kosten van een geboortehoroscoop en een Solaar samen zijn € 165.
Voor meer informatie: info@oberon-new-ag.com   of  0610379322.

 

 
 

De meditatie "De Kern van het hart"  is bedoeld om  je armen en schouders te bevrijden van spanningen en je hartchakra te openen. 
Je kunt hier heel goed een edelsteen bij gebruiken waarbij je onder andere kunt kiezen uit Groene Calciet, Smaragd , Aventurijn of Rozekwarts. Het is fijn om een steen te nemen met zachte energie.

Luister naar de ingesproken meditatie:

Kern van het hart

Klik ook op de foto voor de meditatie
.

 

 

Op de foto zie je een mooie ring en hanger van Pietersiet, maar ik heb ook gezondheidshangertjes en trommelstenen. Niet allemaal zo blauw....er zijn ook bruine exemplaren. Een prachtige energie en ik nodig je uit om die energie eens te komen voelen.

 

Pietersiet wordt gekenmerkt door een kattenoogglans en contrasterende kleuren onder andere goudtinten, bruin, grijs, blauwgrijs en zwart. Hier en daar wat kleurloze plekken. Men zegt wel dat het een combinatie is van Tijgeroog en Valkenoog.
Is pas tegen het einde van de 20ste eeuw ontdekt bij Outjo in Namibië.
 
Pietersiet werkt op de maagchakra en het derde oog, waardoor de wil en intuïtieve vermogens een krachtig impuls krijgen.
Je kunt daardoor scherpe inzichten krijgen die je aanzetten tot vastberaden handelen. Je ziet wat er gebeurt, weet wat je wilt en maakt er werk van om dat tot stand te brengen.
Hij helpt je om onverwerkte zaken uit het verleden los te laten en negatieve denkwijzen, opgelegd door de ouders e.d., achter je te laten.
Bevordert het heldere denken en laat je makkelijker verbindingen maken tussen afzonderlijke gedachten en denkrichtingen. Een goede steen voor studenten, onderzoekers en spirituele zoekers.
De energie van Pietersiet voelt aan als de hoog geladen atmosfeer van een donderstorm en reinigt het auraveld in alle lagen. Daarom wordt het ook de stormsteen genoemd. Zoals een storm schatten uit de oceaan naar boven brengt, zo brengt de Pietersiet de verborgen hoekjes van je energieveld in beweging en onthult nieuwe richtingen die je leven uit kan gaan.
Een uitstekende steen wanneer je het gevoel hebt dat je vastzit en niet meer verder kunt.
Een goede steen om te gebruiken bij de Akasha kronieken en bij Sjamanistische trancereizen.
 
Fysiek stimuleert het de hypofyse en zorgt het voor evenwicht in het endocriene stelsel. Stimuleert de productie van hormonen die de stofwisseling, de bloeddruk, de groei, seks en de temperatuur regelen. Werkt versterkend op de longen, lever en darmen.