- Jouw intuïtieve wijsheid - Dinsdagavond 24 september

Ga je ervan uit dat je meerdere levens leeft?
Dat we niet als een blanco ziel in dit leven komen?
Dat je als ziel een keuze hebt gemaakt?
Dat je leert van alles wat je meemaakt in je leven?


Dan is dit de workshop voor jou!

Ik laat je de energie voelen van de Zon in jouw horoscoop, de Maan en de Ascendant. Daarna gaan we aan de slag met de Zwarte Maan.

De Zwarte Maan is een punt in de horoscoop dat je intuïtieve wijsheid aangeeft. Dus de wijsheid waarmee je als ziel, met al je ervaringen uit vorige levens, op deze wereld komt. Deze wijsheid wil je graag gaan neerzetten in dit leven.
Op het punt waar de Zwarte Maan staat weet je als geen ander hoe het moet op dat gebied. Het pijnlijke van de Zwarte Maan is dat die energie in het begin van je leven altijd geweigerd gaat worden, of jij weigert zelf deze energie. Je gaat je aanpassen en het leven leiden wat van je verwacht wordt. De wijsheid blijft natuurlijk aanwezig en later in je leven, na allerlei hoogte- en dieptepunten, ga je weer die intuïtieve wijsheid naar buiten laten komen. Dat gaat dan je talent, je kwaliteit worden.
 
Door middel van meditatie/visualisatie laat ik je bewust worden van jouw proces op het gebied van de Zwarte Maan en kan ik je adviseren hoe daar mee om te gaan en welke hulpmiddelen er voorhanden zijn op het gebied van edelstenen, energetische aromatherapie, Bach remedies en Groene Linde remedies.
 
Je kunt je aanmelden voor deze workshop op info@oberon-new-age.com met vermelding van  jouw geboortedatum, geboorteplaats en de precieze geboortetijd.
 
Weet je niet precies je geboortetijd?? Dan kun je die aanvragen in de gemeente waar je geboren bent.
 
Aanvang: 19.30 uur
Duikersloot 119
2642 DT Pijnacker
Maximaal 6 personen
 
Je aanmelding is definitief als je €32.50 hebt overgemaakt op Oberon New Age met vermelding van workshop “Jouw intuïtieve wijsheid”.
Het rekeningnummer zal ik doorgeven bij aanmelding.