Stationsstraat 32

2641 GM Pijnacker
Tel: 015-3697376
 

Openingstijden:

Woensdag, donderdag en vrijdag

van 9.00 tot 17.00 uur.
Vrijdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

De leukste ‘New Age” winkel in Pijnacker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Groene Linde

 

Al vele jaren verkoop ik in de winkel de geurfrequenties van de Groene Linde. De zuiverheid en de trilling van de essences en de aurasprays zijn heel bijzonder. Ik heb hier wondertjes mee zien gebeuren!

De Groene Linde is een familiebedrijf in Noord Holland en sinds 2007 actief op de particuliere en zakelijke markt. Zij voeren een uitgebreid assortiment oliën en hebben zich toegelegd op het vervaardigen van unieke geurfrequenties. Vooral de energetische toepassingen van de etherische olie staan daarbij voorop. Het is bekend dat geuren een positief effect hebben op het lichaam. Maar ook op emotioneel, energetisch en spiritueel niveau hebben etherische oliën een verbluffend effect. Om dit effect te garanderen wordt er uitsluitend met natuurzuivere grondstoffen van hoge kwaliteit gewerkt. Al hun geurcomposities worden met de hand gemaakt.

 

 

BEWUSTZIJN

 

ELFEN

Den, Patchouli, Vanille, Citroen, Petitgrain, Vetiver, Dille.

Elfen bewustzijn brengt je weer in contact met je eigen natuur en de natuur om je heen. Laat oude herinneringen wakker worden over de ijle (niet zichtbare) werelden. Het verruimt je eigen zicht op de dingen en de natuur. Het versterkt je innerlijke natuurlijke kracht.

 

EENHOORN

Rozemarijn, Parasolden, Bergamot, Vanille, Patchouli

Eenhoorns zijn de engelen van Atlantis en hoe vaker wij ons met hen verbinden, des te meer LICHT er op de aarde komt waardoor wij steeds krachtiger worden. De energie van de Eenhoorn is vrouwelijk en het is de bedoeling dat die energie terugkeert op aarde. Dit in tegenstelling tot de ratio, die teveel overheerst.

 

DOLFIJN

Bergamot, Jeneverbes, Kummel, Cananga, Marjolein

Dolfijn bewustzijn laat je de energie van de dolfijnen ervaren. Ze maakt vrolijk en speels en is een zeer geschikte olie voor kinderen en mensen met een geestelijke beperking. Ze maakt rustig op een zeer diep niveau en ontspant het lichaam, het energetische lichaam ontkrampt.

 

HOGEREHART

Kaneel, Jasmijn, Neroli, Lavendel, Vanille.

Het Hoger Hartchakra is een chakra dat zich in deze nieuwe tijd steeds krachtiger ontwikkelt. We gaan van het lK naar het WIJ gevoel. Vele van ons voelen weerstand en vinden het moeilijk om deze stap te zetten. Het Hoger Hart bewustzijn vergemakkelijkt deze stap.

 

ENGELEN

 

CHAMUËL

Bergamot, Rozenhout, Kruizemunt, Mirre, Kaneel, Scharlei.

Met Uw hulp leer ik onvoorwaardelijk lief te hebben! Chamuël is de hoeder van de derde, de roze lichtstraal en zoals we weten staat roze voor liefde en tederheid. Maar ook van de liefde voor jezelf en je eigenwaarde. Chamuël is de beschermheer van partnerschappen, zowel levenspartner als andere intermenselijke relaties. Hij leert ons om ons over te geven en de echte nabijheid toe te laten.

 

GABRIËL

Honing, Geranium, Mandarijn, Pompelmoes, Ylang Ylang.

Met Uw hulp kom ik weer in beweging! Gabriël is de hoeder van de vierde lichtstraal die kristalwit van kleur is. Deze kleur staat voor zuivering, reiniging en waarheid. Vraag om Gabriël's hulp in als je tegen vastgelopen thema's aanloop. Dit kan zijn op het basale gebied van niet weten welke beslissing je moet nemen tot het uitzuiveren van karma en interpersoonlijke problemen. Hij zorgt voor het licht dat schijnt op blinde vlekken.

 

CIRCLE OF ANGELS

Alle engelen bij elkaar.

Met jullie hulp word ik gedragen! Een fantastische ervaring, alle engelen van de Engelen lijn in één flesje. Spray b.v. Circle of Angels met gesloten ogen over je heen en laat de nevel even over je neer dalen. Voel hoe de vleugels van de engelen om je heen slaan en de stroom van onvoorwaardelijke liefde je zal ontroeren.

 

JOPHIEL

Geranium, Zilverspar, Lavendel, Limoen, Bijvoet.

Met Uw hulp kom ik bij mijn innerlijke wijsheid! Jophiël helpt ons om toegang te krijgen tot onze innerlijke wijsheid en ons innerlijk weten. Hij is de hoeder van de tweede lichtstraal die geel/ goud van kleur is. De kleur straalt warmte uit en daarom is Jophiël de engel om aan te roepen als je last hebt van nervositeit en winterdepressies.

 

METATRON

Lavendel, Ylanq, Mirre, Pompelmoes, Palmarosa, Neroli, Cananqa.

Met Uw hulp breng ik mijn levensplan tot vervulling! Metatron is de "Koning der Engelen". Met zijn hulp kunnen wij ons levenspad herkennen! Hij is de hoeder van het witgouden licht dat staat voor transcendente en het transparante. Goud duidt op totale verandering. Hij helpt bij transformeren van ons persoonlijke levensplan.

 

MICHAËL

Lavendel, Honing, Neroli, Palmarosa, Rozenhout, Laurier, Pompelmoes.

Met Uw hulp ben ik beschermd! Michaël is de hoeder van de eerste lichtstraal, de kleur is blauw. Blauw is de kleur van rust, vrede en geborgenheid. Hij helpt je om verbindingen te verbreken als die niet meer nodig zijn. Ook zal hij je beschermen tegen kwaad.

 

RAPHAËL

Jasmijn, Bergamot, Petitgrain, Chempaka, Honing.

Met Uw hulp kan ik helen! Raphaël is de hoeder van de vijfde lichtstraal en heeft de kleur smaragdgroen. Deze kleur staat voor heling, geestelijke wedergeboorte, medeleven en harmonie. Raphael brengt in balans alles wat is overhoopgehaald. Hij helpt onszelf terug te vinden op ieder niveau.

 

ZADKIËL

Neroli, Bergamot, Rozenhout, Petitgrain

Met Uw hulp kan ik vergeven en maak ik mijzelf vrij! Zadkiël is de hoeder van de zevende lichtstraal en heeft violet als kleur. De kleur staat voor verandering en transformatie. Zadkièl is onze steun tijdens grote veranderingen, zoals scheiding door dood of echtscheiding, maar ook veranderingen in werk of door verhuizing. Hij maakt ons los van de energie van ons verleden dat ons belemmert en zorgt voor een doorbraak en een nieuw begin.

 

HEALING COLORS

 

ROOD:

Levensenergie, daadkracht, focussen, de energie hebben om de zielenopdracht uit te voeren, voor jezelf en je eigenwaarde. Deze Healing color is geschikt voor mensen die het lot in eigen hand willen nemen en zich niet meer willen laten leiden door angst. De rode energie zorgt ervoor dat je weer goed in je gronding komt en hierdoor je weer kunt verbinden met je zielsopdracht. Geeft je focus om je levenspad te vervolgen zonder dat je wordt tegen gehouden door negatieve energie.

 

ORANJE:

Emoties, creatie, seksuele energie, warmte en gevoel van verbonden zijn.

Voor mensen, vooral vrouwen, die een koude buikzone hebben. De energie van het 2e chakra is vaak geblokkeerd waardoor het lastig is om je zelf neer te zetten. Een geblokkeerd 2e chakra heeft vaak ook lichamelijke klachten zoals menstruatieproblemen, rugklachten, blaasproblemen. De geur is verwarmend en troostend en geeft vertrouwen. Het gevoel van eenzaamheid kan worden getransformeerd.

 

GEEL:

Vreugde, levendigheid, warmte, vrolijkheid, opbloeien, wijsheid .

Voor energieën die donker en kil zijn, wanneer levendigheid is verstomd door zorgen en negatieve ervaringen. Om aan te sterken na een periode van ziekte en het energie peil omhoog te krikken. Bij mensen die angstig zijn en kinderen die gebukt gaan onder spanningen van bijvoorbeeld ruziënde ouders of verwachtingen op school. Geeft een warme douche van zonneschijn en een rustig gevoel van geluk.

 

GROEN:

Healing, evenwicht, balans, geborgenheid, versterkt de stroom levensenergie.

De groene staal is diep en grondend. Om vanuit de kern van je zijn tot inzicht te komen; wat zorgt ervoor dat ik uit balans raak? OndersteunT een herstelperiode, na onbalans. De Groene straal zet je weer aan en zorgt voor de balans, in je lichaam, je geest en je energiesysteem.

 

 

BLAUW:

De Healing color Blauw staat voor: vrede, bescherming, innerlijke rust, wilskracht en moed. Creativiteit en de drang om te creëren. 
Deze Healing color is geschikt voor mensen die niet precies weten wat ze willen en kunnen. De Healing color Blauw legt verbinding met de 5e dimensie, de sfeer waar het Hogere Zelf verbinding kan aangaan met de Engelen en Gidsen. Inzichten kunnen tot je komen en de Gidsen en Engelen geven je passend advies.
 

ROZE:

Liefde, onvoorwaardelijke liefde, geborgenheid, compassie, overgave, eigenliefde, begrip en genade.

De healing color Roze kan vooral worden ingezet bij sessies die te maken hebben met scheiding en rouwverwerking. Ook het ondersteunen van mensen die een gebrekkig zelfbeeld hebben en daardoor geen liefde voor zichzelf kunnen opbrengen. Ook als je liefde en de goede dingen van het leven niet kan ontvangen.

 

VIOLET:

Transformatie, oplossen van blokkades, beperkingen en karma.

Violet staat voor bevrijding. Hier vinden we de hoogste uitdrukking van liefde. Een prachtige essence om tijdens een healing te gebruiken. Vanuit universele liefde anderen ondersteunen in het proces van groei en zelfbewustzijn.

 

WIT:

Zuivering, helderheid, bevrijding, vooruitzien, kennis.

Het zuiveren in de grootste zin van het woord. Een heerlijke energie en geur om een healing mee te beginnen.

De dag uit de energie weg te strijken!

 

ZILVER:

Het vrouwelijk principe, bescherming, genade, herkennen wat er achter de schijnbare werkelijkheid verborgen ligt. Zilver is zacht en vrouwelijk en is daarom belangrijk voor diegenen die de vrouwelijke energie tot volle wasdom willen laten komen. Het begrip van geboorte en dood, de altijd doorgaande cyclus. Alles wat er gebeurt in je leven heeft als doel je ziel te laten groeien.

 

 

GOUD:

Het mannelijke principe, pracht, rijkdom, volheid en welstand.

De Gouden straal is de sleutel tot het tijdperk van licht. Het verhogen van het bewustzijn en het tot volle wasdom komen van de aarde. Het gouden niveau is gebaseerd op harmonie en liefde, begrip van hoe te creëren in integriteit, zuiverheid en zonder angst.

 

RAINBOW SHOWER

De Rainbow shower is een geurfrequentie met ongekende kwaliteit. Zij omringt je met zuiver licht en kan gebruikt worden als je uit balans bent zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel als spiritueel. Je lichtlichaam wordt gevuld met een regenboog aan kleuren! Je kunt je weer verbinden met het licht en op ieder niveau helen.

 

HELENDE COMPOSITIES

 

MOEDER AARDE

Rozemarijn, Bergamot, Vetiver, Patchouli

Zorgt voor optimale gronding. Door een gebrekkige gronding kan het leven een hopeloos gevecht lijken. Door goed te gronden kom je in je basis terecht, je kunt het leven van alledag beter aan en je bent niet direct uit het veld geslagen bij tegenslag. Een slechte nachtrust heeft vaak te maken met het feit dat je niet goed in je basis bent. Moeder aarde is heel effectief voor onrustige en drukke kinderen.

 

RESCUE ENERGY

Tea tree, Geranium, Rozemarijn, Elemi, Neroli, Citroen, Salie.

Bij een schokkende gebeurtenis of grote schrik kan het energetische lichaam uit balans raken. Hierdoor blijven de emoties langer hangen dan noodzakelijk is. Door de Rescue energy te gebruiken komt het energetische lichaam snel weer in evenwicht en kan de gebeurtenis worden verwerkt.

 

CLEAN ENERGY

Salie, Jeneverbes, Latchenkiefer.

Clean Energy is een bestseller van De Groene Linde. Hij maakt de energie in een ruimte maar ook van je aura schoon. De spray werkt reinigend maar is tegelijkertijd sterk gronden en verruimend. Over je heen gespoten zal het een zucht van verlichting zijn. Ook kristallen en edelstenen kun je reinigen met de Clean Energy. Let wel op, ze zijn gereinigd maar nog niet opgeladen!

 

DOLFIJNEN OLIE

Petitqrain, Wierook, Dille, Pompelmoes

Verbindt boven met beneden. Bij rouwverwerking als een dierbare is overleden. Maar ook bij het verliezen van een baan of echtscheiding. Verruimt het inzicht en geeft troost.

 

TRANSFORMATIE

Lavendel, Wierook, Wortelzaad, Rozemarijn, Sinaasappel

Ondersteunt transformatie processen van welke aard dan ook. Vaak gaan deze gepaard met lichamelijke ongemakken en veel emoties. Deze olie en spray zorgen voor een snelle overgang zonder te veel klachten.

 

OPGESTEGEN MEESTERS

 

LORD ST GERMAIN

Lavendel, Rozenhout, Frangipani, Citroenmunt.

Lord Sint Germain is de hoeder van de Zilver Violette vlam. Deze vlam wordt gebruikt om al het oude dat je niet meer nodig hebt weg te branden. Je energie systeem wordt gereinigd en op subtiele wijze verandert je leven. Visualiseer een violette vlam en laat deze rustig door je aura en lichaam heen bewegen. Bij iedere blokkade die je niet meer nodig hebt, vraag je aan Lord St Germain of hij deze blokkade wilt verwijderen. Zie en voel hoe dit gebeurt. Adem een aantal keer diep in en uit. Je kunt Lord St Germain ook gebruiken om je leefomgeving of werkplek te reinigen van energie die niet meer nodig is.

 

LORD MELCHIZEDEK

Citroen, Rozemarijn, Arve-den, Geranium, Lavendin, Kummel, Ylang.

Harmonie tussen spirituele en materiële behoeften. Waardigheid, kracht en versterken van de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Vertrouwen, volmaaktheid en manifestatie. Melchizedek is de koning van gerechtigheid. De geurfrequentie zal je omringen met de stralen van Melchizedek en zal je beschermen en je energetische systeem verhogen. Tegelijkertijd werkt hij zeer grondend.

 

BOEDDHA

Berqamot FCF, Rozemarijn, Lavendel, Nardus, Chempaka, Anqelica.

De energie van deze olie is heel grondend en tegelijkertijd verbindend met alles wat er is. Je merkt dat je in je kern terecht komt en je aura zich naar je toetrekt. Je voelt je heel rustig, stabiel en stil. In stilte kan je komen tot grote inzichten. Deze inzichten zullen je op het pad zetten waar je ziel voor gekozen heeft. Hij laat je de weg van het hart zien.

 

SPIRITUELE REGULATIE

 

BESCHERMING

Lavendel, Den, Geranium, Salie

Bescherming tegen alle soorten energie die als belemmerend worden ervaren. Voor mensen die last hebben van de energie van anderen of van plekken waar ze verblijven. Om je aura goed af te sluiten zodat je je veilig en beschermt voelt. Heel waardevol voor kinderen die de energie van anderen makkelijk oppikken en daardoor vermoeid of druk worden. Bij slechte concentratie.

 

EIGENLIEFDE

Rozenhout, Lavendel, Honing, Bergamot, Patchouli, Chempaka, Roos

Gebrek aan eigenliefde maakt kwetsbaar. Je bent geneigd om liefde te zoeken buiten jezelf en anderen verantwoordelijk te maken voor jouw geluk. Hoe bedrogen kom je uit. Door je eigenliefde te ontwikkelen kun je beter voor jezelf gaan staan.

 

ENTITEITEN LOSHALEN

Geranium, Salie, Basilicum, Laurier.

Entiteiten en vreemde energieën loskoppelen en wegsturen! In je energieveld kunnen zich energieën hechten die niet van jou zijn. Deze kunnen op een onbewuste niveau veel invloed hebben. Met alle gevolgen van dien. Deze geurfrequentie helpt je om die energie los te halen uit je aura en je te beschermen voor nieuwe ‘besmettingen’.

 

FAALANGST

Lavendel, Kamille, Geranium, Basilicum, Bergamot, Wierook, Neroli

Faalangst bijvoorbeeld voor bij examens. Dit een bekend gegeven. Maar veel vaker komt het onbewust voor. Door faalangst raak je passief je durft geen nieuwe uitdagingen aan te gaan, bang om te mislukken. Hierdoor weerhoud je je zelf om te groeien en alles uit je zelf te halen.

 

INCARNATIE

Lavendel, Angelica, Dragon, Bergamot, Citronella, Benzoë, Honing.

Veel mensen zijn niet goed geïncarneerd. Een subtiel gevoel van heimwee en een gevoel dat het leven je tegenwerkt, zijn klachten die vaak voorkomen. Vorm geven aan je leven lukt niet of is moeizaam. Vele ideetjes passeren in je gedachten zonder dat ze tot uitvoering worden gebracht. Goed te incarneren en je thuis te voelen in je lichaam en hier op aarde, zal je leven weer doen laten stromen.

 

INTUITIE

Benzoë, Bloedsinaasappel, Rozemarijn, Anijs Chempaka, Dille.

Deze geurfrequentie zorgt ervoor dat het vertrouwen in je buikgevoel wordt opgebouwd. Luisteren naar je gevoel is de beste leidraad. Je innerlijke stem laten spreken, durf te beslissen zonder tussenkomst van je ratio.

 

LOSLATEN

Lavendin, Mirre, Peper, Citronella, Geranium en Bergamot

Loslaten! Makkelijk gezegd, moeilijk gedaan. Loslaten vergt vertrouwen. Deze geurfrequentie zal je ondersteunen om dat wat je niet meer nodig hebt los te laten. Geeft inzicht en schenkt vertrouwen. Door los te laten creëer je ruimte voor nieuwe en opbouwende dingen. Laat je niet meer tegenhouden door oude ballast!

 

ZELFVERTROUWEN

Den, Lavendel, Vetiver, Dragon, Citroen en Bergamot.

Gebrek aan zelfvertrouwen of vertrouwen in het leven. Deze geurfrequentie ondersteunt het proces voor het opbouwen van meer zelfvertrouwen en vertrouwen in het algemeen. Geschikt voor kinderen (en volwassenen) die het moeilijk vinden om zichzelf op een positieve manier neer te zetten.

 

DIT IS EEN SELECTIE UIT DE SPIRITUELE REGULATIE LIJN, MEER VARIANTEN VINDT U OP DE WEBSITE www.degroenelinde.nl