Stationsstraat 32

2641 GM Pijnacker
Tel: 015-3697376
 

Openingstijden:

Woensdag, donderdag en vrijdag

van 9.00 tot 17.00 uur.
Vrijdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

De leukste ‘New Age” winkel in Pijnacker!

 

Linda Dijkstra  Astrologie

Aan de hand van je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd maak ik een geboortehoroscoop  waarin, naast de psychologische astrologie, ook veel nadruk gelegd wordt op de spirituele punten zoals levensdoel, intuïtieve wijsheid etc. Je krijgt de horoscoop geheel uitgewerkt in een map mee. De duiding neemt ongeveer 2 uur in beslag.

 

Solaar  

Een keer per jaar komt de Zon aan de hemel weer op de plek terug die hij in je geboortehoroscoop inneemt. Voor dat moment kun je een Solaar maken. Deze horoscoop vertelt veel over de tendensen van het komende jaar, tot de volgende Solaar begint. Wat is onder andere dit jaar de rode draad in je leven, waar kun je je profileren? Waar vinden emotionele veranderingen plaats?

De Solaar loopt dus van verjaardag tot verjaardag. Leuk om jezelf cadeau te doen of om een ander cadeau te geven voor zijn of haar verjaardag. Je krijgt de Solaar uitgewerkt in een map mee, De duiding neemt ongeveer 1 uur in beslag. Kosten van een Solaar zijn: € 58.

 

Wat ik nodig heb zijn je:

Geboortedatum - Geboorteplaats - Exacte geboortetijd  -   Huidige woonplaats (solaar)

De kosten van een geboortehoroscoop en een Solaar zijn € 150.

Je kunt Linda mailen info@oberon-new-age.com   of bellen 015-3697376 of 0610379322.

 

Louise Molleman  (Tarot)medium, Autisme en  Lifecoach

Ik ben ooit begonnen als intuïtief/spiritueel coach en gebruik onder meer de Tarot om handvatten en inzichten aan te reiken.

 

Tarot is een waardevol  instrument. Het is gebaseerd op onze collectieve oertaal, de beeldtaal. Er  is (nog) geen mens op deze aardbol sprekend en denkend ter wereld gekomen.

Taal is altijd aangeleerd. Beelden spreken direct ons onbewuste aan en het is juist in dat deel, het onderbewustzijn, waar vaak de kern en dus ook de oplossing van een probleem en/of het antwoord op een vraag ligt.  

 

"Eén beeld  zegt meer dan duizend woorden".

Inmiddels heb ik mijn toolkit uitgebreid en heb ik de studies  Familieopstellingen, Mindfulness based cognitieve therapie en  Autisme vriendelijk coachen met goed gevolg afgerond. Die brede kennis in combinatie met mijn gevoeligheid zorgt vaak voor verrassende gesprekken met veel diepgang.

 

Voor wat betreft autismecoaching richt ik mij specifiek op de groep  hoog functionerende mensen met autisme en/of hun partners. Een diagnose is niet noodzakelijk.

 

Ik ben naast mijn eigen coaching’s praktijk regelmatig te vinden op  lifestyle beurzen en verzorg op aanvraag ook workshops en lezingen. "Van probleem naar inzicht"

 

Bernadette van Leeuwen Intuïtief kind-ouder coach praktijk “Leer je Wijs’” te Schipluiden

Wat kunnen jullie van mij verwachten ? Voor wie is “Leer je Wijs”?

Voor alle ouders- kinderen die met een dringende hulpvraag rondlopen.

Deze vraag kan van zeer uiteenlopende aard zijn. Elk kind is Uniek en heeft recht om op te groeien tot een evenwichtig , zelfstandig persoon. Dat lukt alleen als een kind zich goed voelt, stevig in de schoenen staat en in balans is. Als uw kind niet zo lekker in zijn of haar vel zit, dan bied ik- als intuïtief therapeut- u en uw kind graag hulp en ondersteuning bij elke hulpvraag over uw kind.

 

Elk kind is Uniek, dus is elke behandeling Uniek.

Een consult bij Leer je Wijs kan buitengewoon verhelderend zijn, voor ouder en kind. Het geeft je inzichten, waarmee zowel kind als ouder weer verder kunnen en zo de situatie weer goed onder controle krijgen. Een ieder vanuit eigen kracht.

Mijn gave om verder te voelen-kijken in de energie, geven mij snel een beeld wat er nu echt gaande is.

Alles wat verborgen ligt in het onderbewustzijn, probeer ik duidelijk voor je te maken. Ik maak het bewust voor je. Ik laat u zien wat er nu Echt speelt.

Ik geef u inzichten en praktische handvatten mee, waar u thuis direct mee aan de slag kunt.

 

Met mijn eigen unieke werkwijze help ik het kind zichzelf te begrijpen  en vooral zichzelf te blijven in elke situatie. Dit geeft het kind rust en kracht om zo verder stappen te zetten. Het kind voelt zich gehoord en begrepen. Het mag er zijn. Het lijkt me fijn om iets voor u te mogen betekenen.

 

De laatste tijd wordt mij steeds vaker de vraag gesteld of je als volwassene ook met een hulpvraag bij Leer je Wijs terecht kan.

Mijn antwoord is : JA, absoluut !

 

Dus, loop je met een hulpvraag rond en wil je graag wat meer grip op je leven krijgen, dan kan ik met alle liefde iets voor je betekenen.

Ik geef je inzichten in je huidige situatie, zodat je weer overzicht en duidelijkheid over je leven krijgt.

Daarnaast zal ik je begeleiden en ondersteuning geven, op welke manier je hierin zelf verandering kunt brengen, hoe je anders met dingen kunt omgaan, zodat je nieuwe stappen in je leven kunt zetten. Zo groeit het vertrouwen dat je de regie weer in eigen handen krijgt.

 

Je bent van harte welkom bij Leer je Wijs ! Want je bent nooit te oud om je wijs te leren…….

Mocht u geïnteresseerd zijn en een afspraak willen maken, neem dan contact op met Oberon T 015-3697376,

of met Leer je Wijs, Bernadette,  T 06-13928176, info@leerjewijs.nl, www.leerjewijs.nl

 

Joyce Dokter Healer en Natuur geneeskundig therapeut

Je kunt bij terecht voor allerlei klachten die je hinderen en maken dat je niet lekker in je vel steekt.
 

Om maar enkele te noemen:
Allergieën, darmklachten, gewrichtsklachten, mentale klachten, hormoon gerelateerde klachten (overgang, menstruatie) en alle chronische klachten waarbij je regulier niet verder komt.  

 

Mijn missie is de cliënt die bij mij komt ondersteunen in het (her)vinden van het zelf genezend vermogen wat we allemaal in onze kern met ons meedragen.

 

Ik probeer helder te krijgen wat er aan de hand is en de handvatten aan te reiken om jou weer in verbinding te laten komen met wie je bent en van hieruit weer heel en gezond te worden. Gezondheid  is niet alleen de afwezigheid van ziekten. Maar het vooral ervaren van welzijn.

 

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen kijk dan ook eens op mijn website www.praktijkauora.nl . Ik ben aangesloten bij de NOAG en sommige verzekeraars vergoeden de consulten gedeeltelijk.  Afspraken kun je maken via Oberon of d.m.v.  info@praktijkauora.nl

 

 

Ik maak gebruik van:

 

 

 

 

CENTRUM OBERON