Astrologische consulten

Aan de hand van je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd maak ik een geboortehoroscoop van je waarin, naast de psychologische astrologie, ook veel nadruk gelegd wordt op de spirituele punten. Levensdoel, intuïtieve wijsheid etc.

 

Kosten van een geboortehoroscoop zijn: € 130. Je krijgt de horoscoop geheel uitgewerkt in een map mee. De duiding zal ongeveer 2 uur in beslag nemen. Wat ik nodig heb zijn je:

Geboortedatum

Geboorteplaats

Exacte geboortetijd

 

Voor kinderen maak ik ook een geboortehoroscoop waar ik vooral uit ga van de behoeften van het kind. Wat heeft een kind nodig om zich goed neer te kunnen zetten in de wereld en wat maakt een kind gelukkig? 

 

Een keer per jaar komt de Zon aan de hemel weer op de plek terug die hij in je geboortehoroscoop inneemt. Voor dat moment kun je een Solaar maken. Deze horoscoop vertelt veel over de tendensen van het komende jaar, tot de volgende Solaar begint.

Wat is onder andere dit jaar de rode draad in je leven, waar kun je je profileren? Waar vinden emotionele veranderingen plaats?

De Solaar loopt dus van verjaardag tot verjaardag. Leuk om jezelf cadeau te doen of om een ander cadeau te geven voor zijn of haar verjaardag. Je krijgt de Solaar uitgewerkt in een map mee, nadat ik je een duiding heb gegeven van ongeveer een uur. 

Kosten van een Solaar zijn: € 64. Wat ik nodig heb zijn je:

Geboortedatum

Geboorteplaats

Exacte geboortetijd

Je huidige woonplaats.

 

De kosten van een geboortehoroscoop en een Solaar zijn € 165.

Voor meer informatie: Email of  0610379322.

Testimonial horoscope: